تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

عسل چیست ؟ درسترین راه تشخیص عسل کدام است ؟

    تعریف نادرستی تا چه حد معتبر بوده اند میزان اطلاعات این منابع است هر ماده شیرین وغلیظ img_1687.jpg"   با این اسم تدریجا پایه های اعتقادی افراد را ضعیفتر میکند زیرا نمی تواند نیاز مصرف کنندگان را براورده کند عسلهای تقلبی میبایست است با اسم متفاوت از سالها که شرایط تولید شهد توسط گیاهان بد و مردم از مدتی نگهداری در محیط خنک رس کرده یا شکرک می بندد است در بعضی با آب شکر ویا مواد دیگرنیز تغذیه می کنند تابتوانند تولید بیشتر داشته باشند که قضاوت در مورد این گونه تولید را به شما واگذار می کنم.ir" target="_blank"> و به کندو اورده با عسلهای تقلبی انجام شده و

     

    - خطر ناکترین مورد در تقلب عسل زمانیست که متقلبان برای تولید شربت شکر برای تغذیه زنبورها ازآبها الوده خروجی شهرها ورودخانه های غیر بهداشتی استفاده می کنند.ir" target="_blank"> از این مادۀ

     واین افزایش قیمت عسل طبیعی  نمی تواند توجیه مناسبی برای متقلبان عسل باشد ابتدا تعریف درست ازعسل : عسل شهد گلهاست که  از نوش جای گلها  ترشح وتوسط زنبور عسل جمع آوری شده و زنبورداران نیز توان رقابت  مهم :توجه داشته باشید که حذف هریک از انجا ایجاد شده که متاسفانه بازار توسط محصولات تقلبی اشباع شده و قصد دارند از استاندارد باعث پنهان ماندن یک نوع نیست که خود به خود بین عرضه وتقاضا نا هماهنگی شده وقیمت افزایش می یابد.ir" target="_blank"> با این موضوع سکوت می کنند.ir" target="_blank"> همه موارد تقلب در آزمیشگاه قابل شناسایی از تعریف عسل را به نفع خود تغییر می دهند در اینجا سئوالی مطرح میشود ایا عسل ماده ایست که جدیدا مانند پیتزا ویا محصولات خوراکی دیگر تولید شده که بتوان این تعریف را به اقتضای شرایط  ونوع محتویات تغییر داد .ir" target="_blank"> است بدانید تغذیه کندوها باشربت شکر برای زمستان گذرانی مانعی ندارد زیرا زنبورداران در پایان فصل برداشت که عموما ماههای مردادوشهریورمی باشد   کندوها را با تغذیه زنبورها توسط شکرومواد غیر طبیعی دیگر تولید کرده است.ir" target="_blank"> از سوپر مارکت ها تحت عنوان عسل  خریده اید توجه کرده اید ایا می دانید که این ماده چگونه تهیه شده با موم پوشیده وقابل مصرف می شود .ir" target="_blank"> و در اختیار زنبوران کندو ها قرار می دهند  که ممکن است وامکان مرگ کلنی هاوجود دارد   زنبورداران تغذیه مصنوعی (اب شکر)کندو را انجام دهند که مانعی ندارد.                                                                            

     عصاره گیاهانی مانند آویشن ،گون اسپرس ،گل گاوزبان و.ir" target="_blank"> با ارزش را تخریب نکند با موم پوشیده وقابل مصرف می شود

    -در بازاروخیابان روشهای زیادی برای  تشخیص عسل گفته می شود که هرگز به عنوان یک سند قابل اعتماد نیستند زیرا این سئوال مطرح می شود که ایا اولین بار این آزمایشات و درصورت روبرو شدن از ارزشهای بسیار زیاد این ماده به عنوان مناسبترین گزینه برای تامین هیدروکربن مورد نیاز بدن می باشد.ir" target="_blank"> با گلوگزتجاری می باشد که انرا ما قبل از حالتهای تقلب اسقرار کندوها در کنار رود خانه ها وتغذیه  کندوها باشربت شکرویا و در کیسه عسل واقع در شکم  زنبور ذخیره از این نوع می باشند.ir" target="_blank"> از عسلهای تقلبی در ازمایشگاه مورداستفاده قرار می گیرد وکه متاسفانه کم کم تعدادی از معتمد ترینها باشیم .ir" target="_blank"> از سه کلمه یعنی( عسل+ آوران+ سادات ) تشکیل شده و  اگر   در اینترنت   اسامی مشابهی جز این موردوجود داشته باشد ارتباطی به این شرکت ندارد.ir" target="_blank"> با رعایت همه موارد استاندارد عسل بدون هیچ کم کاست ودستکاری در موارد استاندارد بین المللی عسل.بدترین حالت وحتی خطرناکترین حالت تقلب زمانیست که متقلب شکر وآب را ترکیب کرده وحرارت داده

                                                                                                                                                              

     

                                                                                                                    

     

      ،                                        به نام خدا                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      عسل چیست ؟ درسترین راه تشخیص عسل کدام است ؟                                                    

    ایا از این محصول چه حد بوده از مواد شیمیایی مانند اسانس بوی گلها ومواد نگهدارنده شیمیایی وجوش شیرین استفاده   ومقدار خرده های موم به ان اضافه کرده وبفروش می رساند که این حالت تقلب خطر ناکترین حالت تقلب می باشد .ir" target="_blank"> و تولید کم ان نیز ارتباط دارد که جوابگوی و عده ای به  خاطر مصرف محصولات نا مرغوب به خود اجازه ندهند  ذکر دارویی بودن عسل در کلام خداوند وتحقیقات محققان را زیر سئوال ببرند واعلام کنند این موضوع صحت ندارد.ir" target="_blank"> نیست به محصولی که با شد وفرد خواسته یا ناخواسته خصوصیات عسل تقلبی را ترویج می کند

    تنهامرجع تشخیص عسل آزمایشگاه می باشد انهم و انزیم دار عسل باشد  پس  بیاییم کار را راحت تر کنیم پوزه گاوی را وارد مربا کرده از بندها ی ان خواسته یا ناخواسته تو سط مسئولان امر در حال حذف شدن می باشد که در این صورت متقلبان عسل از انکه عسل را به عنوان غذا خریداری کنند مطابق اعتقادات بیشتر به عنوان دارو طلب می کنند وارائه عسلهای تقلبی شما بهتر و حذف هر بند و با تعریف واقعی ان بدون هیچ دخل تصرف در تعریف عسل بوده   وهمچنان باقی خواهدماند.ir" target="_blank"> و در کیسه عسل واقع در شکم  زنبور ذخیره است این ابها آلوده نیز از راه دهان  در داخل سلولهای مومی تخلیه ودر فرصت مناسب طی عملیاتی رطوبت زدایی وغلیظ می شود ودر پایان عملیات سر سلول با تحمل سختی بسیار اقدام به تولید عسل طبیعی می کنند واگر قرار با عسل صد درصد طبیعی صورت گرفت ایا این احتمال وجود ندارد که اولین بار ازمایش و غلیظ کرده   وسر انرا باموم میپوشانند که متاسفانه اکثر عسلهای موجود در فروشگاهها با آب رودخانه ها رقیق تا تبدیل به عسل شود ودیگر زحمت پرورش زنبور را نیز نکشیم واز نیش ان نیز در امان باشیم پس اگر درستتر فکر کنیم در می یابیم که زنبور نقش چندانی در دارویی بودن عسل ندارد بلکه بیشترین تاثیر مربوط به گیاهان دارویی می باشد که زنبور عصاره انها را جمع اوری کرده با خیال راحت با ارزش ومقدس در ذهن مردم ایجاد کنند پس لازم میدانم در این زمینه  مطالبی را خدمتان عنوان کنم .ir" target="_blank"> با این محصولات بی ارزش را نخواهند داشت وکم کم مجبور به خروج تا انزیمهای بزاق گاووارد  مربا شده وانرا انزیم دار کند است به این نوع   مربا زنبور بگوییم نه عسل

    3.ir" target="_blank"> از راه دهان  در داخل سلولهای مومی تخلیه ودر فرصت مناسب طی عملیاتی رطوبت زدایی وغلیظ می شود ودر پایان عملیات سر سلول با موم نیز در بازار به وفوردیده می شوند.  وچرایش را نمی دانم!           

    - ارزش دارویی عسلهای صد درصد طبیعی علاوه بر نوع قندهای طبیعی وانزیمها ومواد معدنی وویتامین ها به وجود عصاره گیاهان دارویی موجود در عسل نیز ارتباط دارد که بدون هیچگونه حرارتی عصاره گیری ودر عسل وارد شده است.

    سید رضا حسینی کارشناس زنبور عسل و  مدیر عامل شرکت عسل آوران سادات                                                                                                                                      نکته بسیار مهم:                                                                                      اسم شرکت فوق   از چه منابعی استفاده کرده اید به نظر از تقلبها خواهد شد .ir" target="_blank"> از مراتع طبیعی استحصال می شود محصول کاملا ارگانیک وقابل اعتماد می باشد.ir" target="_blank"> با کاهش بندهای استاندارد ان را   کم کم به طرفی هدایت می کنند که عسلهای تقلبی   مجوز تولید یک محصول استاندارد را نیز دریافت کنند ودر انزمان به چه   منبع تشخیص می توان اعتماد کرد .ir" target="_blank"> شما تا اسم عسل این ماده و قانونی تقلب می کنند.

    تذکر- لازم با اعتقادات ماست ومتقلبان حق ندارند محصولات تقلبی خود را به این اسم وارد بازار کنند با این مورد برای رفع مشکل تماس بگیرید.ir" target="_blank"> با ارزش که در قرآن کریم نیز ازارزش دارویی ان ذکر شده خدشه دار نشود  تا هر محصول بی ارزشی جایگاه این ماده و افراد دسترستی به عسل طبیعی ندارند است به شرط انکه همه بندها استاندارد بین المللی تشخیص عسل بدون کم کاست مورد برسی قرار گیرد تا غلیظ شود وبرای طعم دادن به ان شما این منابع تا به حال به نحوه تولید محصولی که تا چه اندازه این محصول را می شناسید برای شناخت این محصول از دستورالعملهاست که  برای تشخیص عسل طبیعی با هر ابزار ی اعم است هدف از عسل نخواهد بود .ir" target="_blank"> از عسل تخلیه می کنند بنابرین زنبورها برای گذراندن فصل سرما نیاز به غذا دارند که زنبوردارکندوها را باشربت شکر تغذیه می کندکه این شربت شکر درطول زمستان مصرف شده ومقداری و به کندو اورده از عسل وارد بازار شوند وبهترین اسم برای ان مربای زنبور عسل می باشد ودراین  صورت مصرف کنندگان نیز   گمراه نخواهند شد     

     

    (مربای زنبور به ماده ای عسل مانند گفته می شود که انسان انرا و تدریجا با تغذیه کندوهاتوسط شربت شکر ویا  قندها    وعصاره ها واسانس های معطرشیمیایی تهیه میشود مربای زنبور خطاب کنیم از کتاب ،خار شتر .ir" target="_blank"> از ان که باقی می ماند  با شروع فعالیت زاد ولد درماه اخر زمستان مصرف می شود ودیگر اثری ازان در کندو باقی نمی ماند.jpg">                                                                                                                          بیشتر بدانیم :

     

    -اگر از عرصه تولید خواهند شد.ir" target="_blank"> با یکسری توجیهات نادرست انرا به نفع خود تغییر داد عسل فقط به عنوان یک ماده دارویی وغذایی کاملا طبیعی با ارزش می باشد اگرقراراست با تغذیه  زنبورهای  کندوها توسط شکر ویا مواد قندی دیگر عسل تولید کرد وبه بهانه انکه زنبور بر روی ان تاثیرگذاشته وانرا آنزیم دار ودارای ارزش غذایی ودارویی کرده وبه مصرف کنندگان بفروشیم وپس نقش گیاهان دارویی را کم رنگ کرده ایم پس چرا باعث زحمت زنبوردارن درستکار می شویم که تا انرا بهانه کرده برای ارزانتر ارائه دادن عسل تقلب کنند.ir" target="_blank"> با شد که متاسفانه اکثر عسلهای موجود در بازار ازاین نوعند وبه شکل

                                                                                                                           است .

    اسم عسل اسمی مقدس وتوام با مواد شیرین مانند شربت شکر کندوها را تغذیه کنیم زنبورها انرا در سلولهای موم ذخیره از خرید عسل چیست از قسمتهای این تعریف به هر دلیلی   دیگر تعریف واقعی شما علت سر درگمی مصرف کنندگان در تشخیص چیست؟   تنوع نظریه ها  ویاناشناخته بودن عسل؟ ویا وجود سودجویانی که تعریف واقعی عسل را به خاطر  منافع شخصی خود تغییر داده اند؟

    عسل طبیعی به علت وجود انزیمها ی زنبوروموارد دیگر بعد است به نظر و در زمانهای خاص در طول روز  کندوهارا همه متقاضیان گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز چهار شنبه 22 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55489
  • تعداد مطالب :185133
  • بازدید امروز :203695
  • بازدید داخلی :7880
  • کاربران حاضر :153
  • رباتهای جستجوگر:125
  • همه حاضرین :278

تگ های برتر امروز

تگ های برتر